Zpět

King Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 Evropa

Od: 15.05.2024
Do: 04.06.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo:
Vstupenky/informace: GoOut.cz

**King Gizzard & the Lizard Wizard vyráží na evropské turné, které začíná zastávkou v Bruselu a končí v Miláně. Součástí bude i tříhodinový „maraton set“ v Hamburku.** King Gizzard & the Lizard Wizard je australská rocková formace založená v roce 2010. Kapela je převážně známá pro svá energická živá vystoupení a plodnou nahrávací produkci. K roku 2023 mají vydáno 25 alb. Počáteční tvorba King Gizzard & the Lizard Wizard by se dala kategorizovat do žánrů jako surf rock, garage rocku nebo rock psychedelický. Tvorba pozdější se nese v daleko větším experimentálním duchu. Desky zahrnují prvky filmové hudby, progresivního rocku, folku, jazzu, soulu, heavy metalu nebo electropopu. Jejich poslední deska, *The Silver Cord*, dokazuje, že synťáková opojení zvládají stejně dobře jako ta kytarová.

Učinkující
NázevPopis/foto
King Gizzard & The Lizard Wizard
King Gizzard & the Lizard Wizard je australská rocková formace založená v roce 2010. Kapela je převážně známá pro svá energická živá vystoupení a plodnou nahrávací produkci. K roku 2023 mají vydáno 25 alb. Počáteční tvorba King Gizzard & the Lizard Wizard by se dala kategorizovat do žánrů jako surf rock, garage rocku nebo rock psychedelický. Tvorba pozdější se nese v daleko větším experimentálním duchu. Desky zahrnují prvky filmové hudby, progresivního rocku, folku, jazzu, soulu, heavy metalu nebo electropopu. Jejich pětadvacátá deska, *The Silver Cord*, vydaná v říjnu roku 2023, dokazuje, že synťáková opojení zvládají stejně dobře jako ta kytarová.

King Gizzard & The Lizard Wizard King Gizzard & The Lizard Wizard King Gizzard & The Lizard Wizard King Gizzard & The Lizard Wizard King Gizzard & The Lizard Wizard

Grace Cummings
Australská folková umělkyně s výrazným hlasem, Grace Cummings, se na australské indie scéně prosadila již se svým debutovým albem, *Refuge Cove*. Její hlas, doplněný akustickou kytarou a harmonikou, navozuje zvuk folkového revivalu šedesátých let.

Grace Cummings Grace Cummings Grace Cummings Grace Cummings

Amyl and The Sniffers
Amyl and the Sniffers je australská pubrocková a punkrocková kapela se sídlem v Melbourne, kterou tvoří zpěvačka Amy Taylor, bubeník Bryce Wilson, kytarista Declan Martens a baskytarista Gus Romer.

Amyl and The Sniffers Amyl and The Sniffers Amyl and The Sniffers


King Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 EvropaKing Gizzard & The Lizard Wizard Tour 2024 Evropa


Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: