Zpět

Darkshire Festival in the Woods 2024

Místo: Trutnov, Královéhradecký kraj
Od: 20.06.2024
Do: 23.06.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo: Chotěvice, Chotěvice 326
Vstupenky/informace: GoOut.cz

Hluboko v lesích podkrkonoší se skrývá místo, které se jednou ročně promění v tři dny dlouhý alternativní hudební festival *Darkshire*. Každý může objevit kouzlo světelných instalací, umění a několik unikátních designových hudebních scén, na kterých vystupují přední čeští a zahraniční vystupující. Více informací na [stránkách pořadatele.](https://darkshire.cz/)

Učinkující
NázevPopis/foto
Eatbrain

Eatbrain

Darkshire Collective

Darkshire Collective

Burr Oak
Burr Oak is the new collaborative project from The Clamps and Opsen (formally known for his part in the production outfit Signs). With both parties having already made their mark within the roster of Trendkill, the imprint created by drum and bass figurehead Prolix, their names will be familiar with many veteran fans of the genre. But their joint prowess, alongside the massive body of tracks they’ve already got prepared for release, proves that their output is set to be a turning point for Trendkill. And this is from a label which has had a groundbreaking discography since its inception.

Burr Oak Burr Oak Burr Oak

Agressor Bunx
Agressor Bunx je duo dvoch bratov: Alexander a Nikolay, ktorí spoločne predstavujú silné ukrajinské projekty na drum and bassovej scéne.

Agressor Bunx Agressor Bunx

Mob Tactics

Mob Tactics

Coppa
Coppa, známý též jako MC Coppa, je hudebník z Leeds hrající elektroniku a drum and bass.

Coppa Coppa Coppa

Frannabik
Fran Garcia, známý spíše jako Frannabik, je DJ a producent narozený ve španělské Almerii.

Frannabik Frannabik Frannabik Frannabik

Imanu
Nie veľa producentov môže povedať, že sa podpísali pod *Critical Music*, *Renegade Hardware* a *Noisia's Invisible Recordings* hneď počas prvého roku tvorby drum and bassu. V tom čase mal Jonathan Kievit, alias Imanu (predtým Signal), iba 16 rokov, prerazil na scénu svojimi ostrými a nápaditými produkciami a upútal pozornosť uznávaných tvorcov chuti vrátane Kasra, Ant TC1, Nymfo, June Miller a ďalších.

Imanu Imanu Imanu Imanu Imanu Imanu

Malux

Malux Malux

Metanoia

Myselor
Myselor je hudební producent a DJ působící ve Švýcarsku.

Myselor

Redpill

Redpill Redpill

Simula

Simula

Sinister Souls
Adriaan de Koning (Antistar) a Fred Huurdeman (Kwanto) stoja za projektom Sinister Souls z holandského Utrechtu. Po niekoľkých rokoch strávených v temnejších zvukoch drum and bassu sa rozhodli spojiť sily a šíriť svoju vlastnú víziu špinavého dubstepu. Inšpiráciu čerpajú z breakcore, drum and bass, rave a techna a majú povesť „najtvrdších holandských dubstepperov“. Ich debutové vydanie, EP *The Definition of Silence* na *Rottun Recordings*, sa dostalo do top 5 rebríčkov v šťahovaní a získavalo si celosvetovú podporu. Potom nasledovali ďalšie vydania na niekoľkých labeloch ako *PRSPCT*, *SCUM*, *Mindtrick*, *Section8*, *Dub Bullet* a boli požiadaní, aby zremixovali slávnu hymnu *Q-Base Festivalu* v Nemecku. Ich skladby získavajú celosvetovú podporu od skupín ako Excision, Black Sun Empire, BAR9, Dean Rodell, Counterstrike, Limewax, Borgore, SPL, Culprate, Balkansky, Cooh a mnohých ďalších.

Sinister Souls Sinister Souls

TR Tactics

TR Tactics TR Tactics TR Tactics TR Tactics

Cockroach
Cockroach je slovenský DJ.

Cockroach

Yaano

Yaano

Zardonic
Federico Augusto Ágreda Álvarez, známý spíše pod uměleckým svým jménem Zardonic, je venezuelský klávesista, DJ, skladatel, producent a remixér, známý především svými drum and bassovými remixy skladeb skupin Nine Inch Nails, The Berzerker či Gorgoroth.

Zardonic Zardonic Zardonic Zardonic

A-Cray
A-Cray, vlastním jménem Ondřej Krejčík, je drum'n'bassový DJ a producent ze Slaného. První program na produkci muziky objevil už v roce 2008, drum'n'bassu se ale pořádně věnuje až od začátku roku 2010, kdy vyměnil Fruity Loops za Cubase a začal vystupovat jako DJ. Díky radám od producenta Hemoglobina v březnu 2012 vydává svou skladbu Escape na Zenith Music. Seznamuje se s Tomem SMallem, který značně pomáhá vylepšit jeho zvuk, v květnu roku 2012 vydávají společné EP Mall Ray. Kromě dalšího EP na Deafmuted Records, které vyšlo v červenci, A-Cray sklízí úspěch i jako DJ, stává se členem Touch The Jungle a díky Zenithu a DJ Stanthovi hraje po boku hvězd jako Alix Perez, nebo Mefjus. Na konci roku 2012 konečně upisuje svoje skladby i v zahraničí a to na labelech Mindtech Recordings, Syndrome Audio nebo Black Seed Rec. Jeho snem je spolupracovat s lidmi jako Mefjus, Rido nebo Hybris, kteří jsou zároveň jeho vzory.

A-Cray A-Cray

Badlokk

Badlokk

Beast:freqnz

Beast:freqnz Beast:freqnz

Coman Dante
Coman Dante, též známý jako Wally Lust, je DJ a producent žijící v Amsterdamu.

Coman Dante Coman Dante Coman Dante Coman Dante Coman Dante

DS AV

Drop Database

Drop Database Drop Database

10

Malcuth
Pražský producent a hudebník, jehož produkce balancuje na hraně taneční elektronické hudby a filmového soundtracku. Sound design, atmosféra a hutné lámané i rovné groovy, které protínají celé spektrum tempa Elektroniky a Bass Music.

Malcuth Malcuth

Facutum
Facutum je mladý hudební producent a DJ sídlící v Praze. Facutum definuje několik prvků, jako je muzikálnost ve zvukovém designu, důraz na aranžmá, poutavé groovy, které posouvají žánr vpřed.

Facutum

Meph

Meph

Notequal
Producentské trio so sídlom v Košiciach s vydaniami na Delta9, Sinful Maze, Hyperactivity a Watchout.

Notequal

PRDK

PRDK PRDK

Shmidoo

Shmidoo

Slwdwn

Slwdwn Slwdwn

Switch

Switch

Wallhack

Wallhack

X.Morph
X-Morph se začal DJingu věnovat okolo roku 1999 a 2000. Jeho sety jsou velmi svižné, zábavné a zvukově propracované. Má stejně tak dobrý cit pro breakbeat. Díky svým schopnostem se stal roku 2003 vítězem slovenské soutěže o nejlepší Drum'n'bass DJs *Jim Beam Wanted dnb DJ 2003*. Hrál na open-airech jako *Let It Roll* či *Creamfields*. Člen a zakladatel Redrum Crew.

X.Morph X.Morph

Zigi SC
Zigi SC je drum and bass DJ a producent z Prahy.

Zigi SC Zigi SC Zigi SC Zigi SC Zigi SC Zigi SC Zigi SC

BCee
Ako šéf renomovaného vydavateľstva *Spearhead Records* predstavil BCee svetu množstvo nových talentov na drum & bassovej scéne. Umelci, ktorí sú dnes takí rešpektovaní, ako sú Spy, Netsky a Technimatic, tam vydali svoje prvé produkcie. Po začatí svojej DJskej kariéry v roku 1995 sa BCee zamiloval do zvukov drum & bassu. Odvtedy, za viac ako dve desaťročia, vydal viac ako 200 skladieb a remixov na 6 štúdiových albumoch, 2 remixové albumy a celý rad singlov a EP. Výsledkom jeho vydavateľského úspechu a publicity *Spearhead Records* bolo, že vydavateľstvo rýchlo začalo organizovať svoju vlastnú sériu podujatí na viacerých miestach po celom Spojenom kráľovstve a BCee sa stal vyhľadávaným DJom takmer po celom svete.

BCee BCee BCee BCee BCee BCee

Vibe Chemistry
Vibe Chemistry je britský drum and bass producent a DJ.

Vibe Chemistry Vibe Chemistry Vibe Chemistry Vibe Chemistry Vibe Chemistry Vibe Chemistry Vibe Chemistry

Beast Jane

Beast Jane Beast Jane

Blofeld

Blofeld Blofeld Blofeld

Candle Sauce
Candle Sauce je drum’n’bass DJ se sídlem v Praze.

Candle Sauce Candle Sauce

Gesiman
Gesiman je slovenský drum’n’bass DJ.

Gesiman Gesiman Gesiman Gesiman

Depend On

Eska
Eska je pražský drum and bassový DJ a promotér akcí *Zlomená scéna*.

Eska Eska Eska Eska Eska

Interference
Stanislaus Bär, vystupující jako Interference, je drum and bassový DJ žijící ve Vídni.

Interference

Magická
Magická je drum and bass DJka z Prahy, členka Bassdrop crew.

Magická Magická Magická Magická

Twomix

Twomix

Higgins

Rivid
Rivid je české hard techno DJ duo.

Rivid Rivid

Teletext
Duo Teletext vzniklo v roce 2017, původně jako jednorázové uskupení z DJů Atch22 a A+++, ze kterého vzniklo, po několika společných akcích, duo stálé. Oba hudebníci tvoří od roku 2019 v Praze, kde se zúčastnili akcí jako *Onyx*, *CUKR kolonie* a *San Trancisco*. V roce 2021 založili společně s hudebníky INTT a Inger Illel vlastní label, Amphibian Records.

Teletext

ANHUM
ANHUM, celým jménem „Animal music for human” je pražské duo DJské a producentské duo zaměřující se na techno.

ANHUM ANHUM

Ansea
Underground DJka z Prahy hrající hypnotic techno a groove.

Ansea Ansea

Carlos Young

Carlos Young

Daev

Flakka
Polský DJ z průmyslového Slezska. Spoluzakladatel *Void Collective*. Díky své posedlosti hudbou shromáždil působivou sbírku těžkotonážních tanečních skladeb bez ohledu na žánr. Většinou se specializuje na tvrdé techno z horní části spektra BPM. Když vyrůstal jako metalista, získal velmi výrazný vkus pro ty nejextrémnější typy hudby.

Flakka Flakka

INTT

INTT

Kaira
Kaira je drum and bass DJka z Prahy.

Kaira Kaira

Skliba

Skliba Skliba

Tadulka

Tadulka

Z. L. O.
Z. L. O. je český hardtechnový projekt.

Bones

Bones

Dr.Ax
David Lipowski alias Dr. Ax je český neuro funk DJ.

Dr.Ax Dr.Ax Dr.Ax Dr.Ax

Chaos Theory
Matyáš Horák, vystupující jako Chaos Theory, je pražský crossbreedový DJ, člen Božkoff Crew.

Chaos Theory Chaos Theory

Kaama
Kaama je DJka působící především na Brněnské drum and bass sféře.

Kaama

Karpa

Karpa

Konquest
Matthew Webb, vystupující jako Konquest, je drum and bassový DJ žijící v Londýně.

Konquest

NelliQ

NelliQ

Phenom & Discharge
Phenom a Discharge je pražšká drum and bassová dvojice DJů. Jsou součástí Božkoff Crew spolu s dalšími DJi – Ekler, Chaos Theory a Miro.

Phenom & Discharge

Discharge
Discharge are a British musical group formed in 1977 by Terence "Tezz" Roberts and Royston "Rainy" Wainwright. While the band has had substantial line-up changes over its history, the classic line-up from the early 1980s featured bassist Wainwright, drummer Gary Maloney, Anthony "Bones" Roberts playing guitar, and vocalist Kelvin "Cal" Morris. The band is characterized by a minimalistic approach to music and lyrics, using a heavy, distorted, and grinding guitar-driven sound and raw, shouted vocals similar to a political speech, with lyrics on anarchist and pacifist themes, over intense drone-like rhythms. The band's sound has been called a "grave-black aural acid assault." Discharge "paved the way for an astounding array of politically motivated, musically intense and deeply confrontational bands". Discharge was "explicitly political" and used a "revolutionary/activist" attitude that moved hardcore away from its pub rock origins and towards a "dangerous and provocative" territory.

Discharge Discharge Discharge Discharge

Raido
Raido je drum and bassový DJ z Opavy, člen Drum'n'Noize Crew.

Raido

Symplex

Symplex Symplex

Untime

Untime

000333
000333, známý též jako Mimo TV, je pražský audiovizuální umělec a DJ.

Depend On

Kashmir

Kashmir

Muad'Dib


Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024Darkshire Festival in the Woods 2024

Místo: Chotěvice, Chotěvice 326




Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: