Go Back

Art of Život: Nobody Listen + Kewu + další

Location: Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj
From: 10.05.2024
To: 11.05.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Location: Místek, Palackého 133
Vstupenky/informace: GoOut.cz

*Art of Život* je festival spojující lokální tvůrce a podnikatele z oblasti umění, designu, hudby a gastronomie. Na festivalu dostanou všichni vystavovatelé možnost ukázat svou tvorbu a společně tak vytvořit neopakovatelný zážitek pro místní kulturu. Slovy organizátorů: *„Touto cestou bychom rádi veřejnosti ukázali, že v našem regionu žijí lidé s velkým talentem a potenciálem něco tvořit.“*

Učinkující
NázevPopis/foto
NobodyListen
Oficiálně NobodyListen, familiérně Nobody a úředně Jakub Strach je mladý DJ a producent z Prahy. Ve svých setech nejradši kombinuje progresivní elektronickou hudbu s rapem. NobodyListen také stojí za sérií parties *Addict*, na kterých vystoupili umělci jako Flohio, Coucou Chloe a další. Společně s Václavem Roučkem tvoří duo VR/Nobody, pod kterým vadli zatím dvě alba – *Yet.* a *Proud*. V roce 2020 také vydal s rapperem Rohonym společné EP *Strak*. Dále často spolupracuje s labelem Milion+ Ent., kdy například v roce 2022 vydal společné album s Yzomandiem *J. Eden E-gen* a v roce 2023 album se dalším členem labelu, Nik Tendem, s názvem *Pattern*. V roce 2024 vyjel NobodyListen na tour po Česku a Slovensku s Annet X.

NobodyListen NobodyListen NobodyListen NobodyListen NobodyListen NobodyListen NobodyListen

Kewu
Kewu funguje na elektronické klubové scéně již od roku 2012. Jeho mixy obsahují selekci nejsoučasnějších podob club music přes grime, rap po brazilský baile funk. Hrál po boku umělců jako jsou Tommy Genesis, Sophie, Badgyal, Omar Souleyman nebo Kingdom a objevil se i na *Colours of Ostrava* či na *Lunchmeat Festivalu* (v letech 2017 a 2018) v Praze. Je spoluzakladatelem hudebního kolektivu UNIZONE, se kterým pořádají události po celé ČR a zároveň se podílí na dramaturgii akcí *Addict* spolu s Nobodylistenem, na kterých je rezidentem.

Kewu Kewu Kewu

Tom Holič

Tom Holič Tom Holič Tom Holič Tom Holič Tom Holič Tom Holič

Fralaa
Z pravidelnej instagramovej rubriky „piesenka dňa“ až do bratislavských klubov. Fralaa prináša *Crème de la Crème* výber tanečnej hudby, ktorý podľa jej slov rozhýbe aj dôchodcov. Žáner: tzv. „kaytranadovky“.

Fralaa Fralaa

Fliptyck
DJ Fliptyck je z Bohumína, který patří mezi nejaktivnější DJs Moravskoslezského kraje. DJingu se věnuje od svých 16 let a za svůj doposud největší úspěch považuje hraní na Hip Hop Kempu a v neposlední řadě tour s Gramo Rokkaz. DJ Fliptyck je urban DJ, který hraje styly, jako jsou: Hip-Hop, RnB, Funky, Trap či New Jack Swing. V minulých letech vystupoval na koncertech po boku známých jmen, jako jsou H16, Rytmus, Ektor, Dj Wich, Marpo, Moja Reč, Majk Spirit, Hugo Toxx, Ego, či Ty Nikdy label a na festivalech Battle Kings, Baška Voda (Chorvatsko), SK8 závody (Chalupki - Polsko), Festival SweensenFest 2012 (Frýdek-Místek).

Fliptyck Fliptyck Fliptyck

Psycho Rhyme
Psycho Rhyme je český rapper, textař a hudební producent, známý také pod producentským pseudonymem Rhy Meek. V roce 2023 vydal své nejnovější album *Etapa FM*.

Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme Psycho Rhyme

Mikuláš Hrbáček
Miky nebo také Mikuláš Hrbáček je bývalým semifinalistou soutěže *SuperStar 2020*.

Mikuláš Hrbáček Mikuláš Hrbáček


Art of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + dalšíArt of Život: Nobody Listen + Kewu + další

Location: Místek, Palackého 133




Save this event

Share with friends: